Kunst i påsken

Kunst i påsken
Dansemaleri af Gunhild Rasmussen, Passion og nærvær.

Af journalist Conny Probst

HOLTENSMINDE: Gunhilds galleri inviterer til åbent i påsken 1. og 2. påskedag i Det gamle Grisehus i Holtensminde og med nye gæstekunstnere:

Lena Kristiansen udstiller akvareller: – ”Jeg finder inspiration i lyset og stemningerne i landskabet. Stille grå dage, truende uvejr, opklaring, tusmørke, morgenrøde – lyset i alle afskygninger”.

Akvarelfarverne påføres vådt i vådt, vådt på tørt, i flere lag og med forskellige teknikker.

Ann-Mari Berthelsen viser montopi, cyantopi og udstiller sine skulpturer: ”Grafik og fedtsten passer til min hjerne, mit hjerte og mine hænder”.

Martin Birk Møller arbejder med glaskunst: ”Mit arbejde befinder sig i krydsfeltet mellem det sande geometriske – med inspiration fra de universelle strukturelle love, det historiske ophav, samt det organiske og menneskelige – påvirket af vind, vejr og nære omstændigheder.

Gunhild Rasmussen viser sine nye danse malerier og i nye farver. Malet mest med venstre hånd, assisteret lidt af højre.

Undervejs er der mulighed for smagsprøver på vin og bobler fra Holtensminde Vingaard, og er det forårsvejr, er der plads til at hygge og nyde solen på terrassen eller nyde den flotte udsigt oppe fra vinmarken.

Benyt eventuelt lejligheden til at trave en påsketur; fra Sæby Kirke til Lillemosen, skolestien Sofiehøj – Gershøj og ned til havnen og Gershøj Kro og Strandhotel. hvor man kommer forbi Gunhilds Galleri i Holtensminde, Holtensmindevej 75.

Efter Gershøj Havn kan turen fortsætte ned mod syd langs fjorden og retur til Sæby Kirke.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »