Kulhuse Havn: Man bliver trist

Kulhuse Havn: Man bliver trist

Læserbrev

Af Michael Tøgersen, borgmesterkandidat (LA)

Man bliver bliver trist over det uudnyttede potentiale i Kulhuse Havn, men også i alle vores andre havne.
Med salget af Kulhuse Kro mm. forsvandt en masse liv. Jeg tog derfor i foråret initiativ til en sag om mere liv i vores mange havne, men det er næsten håbløst at få tilladelser.
Stort set alle mennesker ønsker liv i vores havne, men vi mennesker har selv lovgivet os ud af mulighederne, så ildsjæles initiativer som eks. Søren Isbod og rigtig mange andre gode menneskers initiativer støder ind i bureaukratiets ufattelige rigide rockwoll-lag.
Vi bor for pokker i en fjord kommune med over 140 km kystlinje (afstand fra Korsør til København: 110 km), men vi har formået at lovgive eller myndighedsbehandle os ud af alle muligheder, eller også har vi bebygget de mest spændende områder med privatboliger, så man skal drage ud af kommunen for at hygge sig langs kysten, for i andre kommuner kan man tilsyneladende sagtens finde ud af det. Man skulle jo tro, at andre kommuner er underlagt en anden lovgivning.
Vi skal kommunalt skabe rammerne for vores ildsjælles initiativer, for kommunen må ikke selv drive den slags aktiviteter, så det arbejde skal der seriøst “sættes strøm til”.
Endnu et tema som vi med fordel kunne have brugt vores rådgivende §17 stk. 4 udvalg, som kan løfte vores kommune til glæde for os alle.

Jeg har nu skrevet til Administrationen om toiletter på Kulhuse Havn, for en attraktion kræver også et toilet.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »