Kolde bade med David Owe

Kolde bade med David Owe
David Owe vil udruste dig med større styrke og mod i mødet med livets udfordringer. Foto: Miklos Szabo

Gennem simple handlinger som iskolde bade, saunabesøg og meget mere, illustrerer David Owe, hvordan små doser af chok og ubehag kan styrke din modstandsdygtighed og øge hele dit velvære.

FREDERIKSSUND: David Owe, som er en kendt skuespiller, er også psykolog og har den mission, at han vil udruste dig med større styrke og mod i mødet med livets udfordringer.

Torsdag 16. maj kommer David Owe til Frederikssund og rådgiver 140 tilhørere i Parkteatret om, hvordan de kan træne indre styrke og blive mere modstandsdygtige over for hverdagens udfordringer. Det er Frederikssund Bibliotekerne, der arrangerer foredraget.

Sundt chok
Tilhørerne kommer med på en enestående rejse gennem et bemærkelsesværdigt foredrag med udgangspunkt i Davis Owes bog “Sundt Chok” (2023), der handler om at blive modstandsdygtig over for hverdagens stress.

Ifølge Sundhedsstyrelsen oplever stadig flere danskere et højt stressniveau, og stress udgør dermed et stigende folkesundhedsproblem. Især kvinder og unge scorer højt på stresskalaen. (Tal og fakta om stress | Fagperson | Sundhedsstyrelsen.

Træn dit nervesystem
Vi har alle vænnet os til at undgå ubehagelige situationer, fordi vi frygter stress og modstand. Men ved at undgå ubehaget, forstørrer vi kun vores frygt, mener David Owe, der gerne vil lære os, hvordan man kan træne sit nervesystem til at håndtere ubehag og hvordan man ved hjælp af kropssprog kan ændre sit tankemønster, bruge åndedrætsøvelser til at tackle stress og udfordre sig selv til at løse nye opgaver.

Doser af ubehag
Styrk din indre modstandskraft med David Owe

Gennem simple handlinger som iskolde bade, saunabesøg og meget mere, illustrerer han hvordan små doser af chok og ubehag kan styrke din modstandsdygtighed og øge hele dit velvære.

Hans mission er at udruste dig med større styrke og mod i mødet med livets udfordringer. Men det handler ikke kun om at lytte – det skal mærkes! Derfor får du mulighed for aktivt at deltage i øvelser, så du kan mærke effekten med det samme.

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Så tilmeld dig nu, hvis du vil være sikker på at få en plads. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Frederikssund Bibliotekernes kulturformidler Dennis Odgaard på tlf. 21 63 29 62.

Det sker torsdag 16.maj kl. 19 i Parkteateret, Frederikssund. Billetter. findes på frsundbib.dk

/TS

Andre artikler fra denne uge