Knallert-hærværk i Skuldelev Hallen

Knallert-hærværk i Skuldelev Hallen
Bremsesporene har brændt sig fast, og nu er man nødsaget til at omlakere halgulvet. Foto: Steen Westh

SKULDELEV: – Der er begået hærværk i Skuldelev Hallen natten mellem søndag og mandag den 25. og 26. juni og igen mandag og tirsdag den 26. og 27. juni, fortæller Rie Hanegård, der er pædagogisk leder hos Fjordlandsskolen afdeling Skuldelev.

Skolen bruger hallen og det samme gør børnehavebørnene og klubben.

– Der er blevet kørt på knallert inde i hallen og lavet hjulspin. Der lå smadrede glas og lysestager på gulvet i hallen. Og i caféen lå der ødelagte tastaturer, hvor nogle af tasterne er pillet af, fortæller hun..

– Det er så ærgerligt at komme ind til om morgenen. For det betyder for vores elever, at der bliver færre penge at gøre godt med.

To dage/nætter i træk har der været ubudne gæster i hallen.

– Der lå smadret lysestager og glasskår ud over hele gulvet. Det er så farligt, når børnene gerne vil være aktive i hallen, siger Rie Hanegård.

Hærværket er blevet politianmeldt.

Gulvet skal lakeres

Bremsesporene fra knallertbøllerne har brændt sig fast i gulvet, så det er nødvendigt at omlakere halgulvet, fortæller Rie Hanegård.

Man formoder, at der har været to drenge derinde.

En af brugerne på facebook har observeret to på en knallert søndag nat ved skolen cirka klokken 00.30, og de kørte hen til hallen, fortæller vedkommende -.

– Vi ved ikke, hvordan de er kommet ind sent på aftenen. Men vi formoder, at de har været i hallen i løbet af dagen og sat noget i klemme i døren, så den ikke har kunnet lukke, siger Rie Hanegård.

Andre artikler fra denne uge