Klar til indsamling af affald

Klar til indsamling af affald

SKIBBY: Søndag den 22. april holder DN, Danmarks Naturfredningsforening landsindsamling af affald.
Klokken 10:00 mødes medlemmer af udvalget ”vedligehold og forskønnelse” under Skibby aktive for Fjordlandet med medlemmer af lokalafdelingen af Danmarks Naturfredningsforening og andre borgere i Skibby og omegn i Skibby Kino til kaffe.
Her vil der blive udleveret kopi af ruter, sække og ”snappetænger” til brug ved affaldsindsamlingen. Som indsamlerne selv bestemmer, hvor de vil tage udgangspunkt i.
Når affaldet er indsamlet vil det dagen efter blive afhentet af Vej- og Parkafdelingen i Frederikssund Kommune.
– De tidligere år har det været glædeligt, at så mange gerne vil være med til at gøre Skibby by og omegn til en ”ren by” at færdes i, fortæller medlem af udvalget, Peter Klarskov, .
– Jo flere hænder, der møder op, jo før kan indsamlingen blive færdig. Og samtidig giver indsamlingen jo også mulighed for at få en god motion.

Forårsblomsterne
Alle, der kommer til Skibby, har sikkert bemærket de mange forårsblomster, som nu titter frem ved byskiltene (indkørslerne) til Skibby.
Nu går Udvalget ”Vedligehold og forskønnelse” i gang med at tage nogle billeder af forårsblomsterne til brug for eventuel yderligere plantning af blomsterløg til efteråret.
Arkivfoto: Peter Klarskov

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »