Kaffeklubben er i gang med sin 8. sæson

0

SKULDELEV: Mandag den 12. september gik Kaffeklubben i Skuldelev i gang igen efter sommerpausen. 28 glade deltagere dukkede op, og snakken gik livligt, fortæller Nanny Kragh Mortensen, der er en af værterne.

De i alt otte værter havde mandagen forinden holdt planlægningsmøde og aftalt, hvilke aktiviteter der er på programmet den første mandag i måneden, og hvilke dage de enkelte værter har opgaver (nogle gangemed hjælp fra familie og venner) .

– Der er altid to værter, der har opgaven med at bage, dække bord, brygge kaffe og the, og rydde op bagefter. Deltagerne betaler 10 kroner for kage. Der er meget kage, hvis vi er få, og lidt kage hvis vi er mange. Dagli’Brugsen i Skuldelev giver kaffen.

– Mandag den 3. oktober har vi glæden ved igen at se Stig og Johannes, som vil synge for og spille til Højskolesangbogens fine sange.

Mandag den 7. november kommer Ingrid Hansen og fortæller om Skibby Kommune og de mange opgaver, der skulle løses, og hvad der ellers var gang i. Ingrid Hansen var i mange år ansat i borgmestersekretariatet – et knudepunkt for kommunens arbejde.

I december står programmet på julebanko, æbleskiver og pakkeleg, julefrokost – og så er der allerede planlagt nytårskur med bobler og pindemad den 9. januar 2023, hvor Kaffeklubben går ind i sin 9. sæson.

– Kaffeklubben drives af de otte værter og får intet tilskud af kommunen. Hvis man ikke har CVR nummer og særlig bankkonto, kan kommunen ikke støtte.

– Aftalen er, at værterne tager de penge, som de har købt råvarer til bagningen op af kassen. Men de er sparsommelige på fællesskabets vegne. Derfor har vi altid penge i kassen, som vi bruger til de to årlige frokoster, vi holder, fortæller Nanny Kragh Mortensen.

– Dørene åbnes klokken 14, man finder en plads, drikker kaffe/the, spiser kage og får en god snak. Alle er velkomne. Så kom, hvis du har lyst til socialt samvær.

Skuldelev

Share.

About Author

Avatar photo