Juletræstænding i Jægerspris

Juletræstænding i Jægerspris

JÆGERSPRIS: Der er juleaktiviteter for folk i alle aldre i og omkring Rejsestalden søndag den 3. december fra klokken 11:00 til 17:00.
Igen i år bliver julemanden – der skal dele slikposer ud – tilsyneladende væk. Og børnene og deres voksne må på en vandring ude i den store skov.
Er der mon alfer eller trolde derude. Er de i virkeligheden søde, og finder børnene nogensinde julemanden og redder julen og slikposerne. Kom selv og vær med klokken 14:00, lyder opfordringen fra kulturmedarbejder Camilla Hultén Fruelund.
Og hvad med alle de gode julesager? De findes selvfølgelig igen på Slotsparkens stemningsfulde julebazar, hvor duften af gran og julebag breder sig fra klokken 13:00. De, de rønsker en bod, skal kontakte skolen på telefon 3023 2058.
Rejsestalden lægger traditionen tro Vognport til Jægerspris Netværks salg af æbleskiver og gløgg, som man kan varme sig på fra klokken 14:00.
I Rejsestalden kan man også opleve, hvad smykkekunstner Lise Löfkvist Radl kan få ud af gamle ting, når hun holder fernisering mellem klokken 14:00 og 16:00.
Udenfor er der englesang af eleverne fra Slotsparkens Friskole og JAS. Sangene kan nydes, mens man venter på, at lysene tændes på det store træ.
Går man en tur gennem slotsparken, finder man Café Danner, der serverer julemad og julegodter fra klokken 11:00 til 16:00.
Hele programmet kan ses på www.rejsestalden.frederikssund.dk

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »