Jeg ved, hvor svært det er at få sponsorer

Jeg ved, hvor svært det er at få sponsorer
Anja og Martin Bendixen sammen med deres 19-årige datter Cecilie.

Da en række syge børn og deres familier var inviteret til aktiviteter på Egholm Slot, sørgede Martin Bendixen for at skaffe sponsorer til arrangementet. Familien har selv haft cancer tæt inde på livet.

KIRKE HYLLINGE: – Vi har selv været turen igennem; i 2011 blev vores yngste datter Cecilie ramt af kræft og var syg i to år.

– Så der var da ikke noget at betænke sig på, da Dansk Land Rover Klub spurgte, om vi ville stille med brandbiler og frivillige brandmænd til et arrangement på Egholm Slot for syge børn og deres familier, siger Martin Bendixen.

– Jeg er selv brandmand i Kirke Hyllinge – mit værksted ligger lige ved siden at stationen.

Og da arrangørerne spurgte, om Martin Bendixen ville være behjælpelig med at skaffe mad og drikke til deltagerne, begyndte Martin at trække i nogle tråde.

– Min store datter er i lære som konditor, så det fixede jeg. Og købmand Flemming fra Rema 1000 i Kirke Hyllinge sponserede drikkevarerne.

På dagen hentede Martin Bendixen mad og drikke og mødte op sammen med mandskab og vogne fra Lejre Brandvæsen, station Kirke Hyllinge.

– Jeg ved, hvor svært det efterhånden er at finde sponsorer, og jeg vil gerne støtte lokalt.

– Så jeg trykkede på nogle forskellige knapper og tog kontakt til nogle af mine kunder.

– Samtidig blev det holdt på Egholm Slot, hvor veteranklubben holder til. Jeg er selv veteran, fortæller han.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »