Jasmin samler penge ind til Børnefonden CoolUnite

Jasmin samler penge ind til Børnefonden CoolUnite
11-årige Jasmin Stærkjær er CoolUnite-rytter.

SKIBBY: – Jeg er et heldigt barn. Begge mine forældre lever og er stadig gift. Jeg går i skole, får mad hver dag og får nyt tøj og sko, når jeg har brug for det. Jeg er sund og rask, har mulighed for at dyrke min sport, har venner og er forkælet, siger 11-årige Jasmin Stærkjær.

– Sådan er der desværre mange børn, der ikke har det. Og det er grunden til, at jeg er CoolUnite rytter og har startet min egen indsamling.

CoolUnite Cup

Børnefonden CoolUnite ønsker at give sårbare, sygdomsramte og udsatte børn gode oplevelser og bidrage til at gøre deres hverdag nemmere.

Derfor er der udviklet en velgørenhedsmulighed indenfor ridesporten, CoolUnite Cup,.

– Dem der indsamler flest penge, får muligheden for at ride på Vilhelmsborg, fortæller den hesteglade pige.

Ved at være CoolUnite rytter har Jasmin mulighed for at få opfyldt én af sine drømme. Nemlig at ride på Vilhelmsborg og måske blive hyldet i Herning under Dansk Varmblods hingstekåring, sammen med sin allerbedste kammerat: Hendes pony Harri.

– Hvis du vil støtte med et frivilligt beløb, kan du gøre det på MobilePay 960004 – husk at skrive Stærkjær i kommentarfeltet. Det er ret vigtigt, siger Jasmin.

Andre artikler fra denne uge