Belgiske Hyrdehunde indtog træningsbanerne i Dalby

Belgiske Hyrdehunde indtog træningsbanerne i Dalby

DALBY: Der var liv på Idrætsanlægget i Dalby i weekenden 21. og 22. oktober, hvor der blev afviklet Danmarksmesterskaber og kvalifikation til verdensmesterskaberne.

Dalby Idrætsforening lagde faciliteter til, da Dansk Special Hundeklub for Belgiske Hyrdehunde afviklede Danmarksmesterskaberne for hunderacen.

Lørdag var der ” gå spor” som første led i konkurrencen, medens søndagens program fandt sted på idrætsforeningens træningsanlæg bag Solbakkehallen i Dalby.

Her var der lydighedsøvelser, og der var opstillet forskellige forhindringer som hundene skulle igennem.

Arrangørerne skønnner, at godt 200 tilskuere var mødt frem for at kigge nærmere på konkurrencerne.

Ikke alene gjaldt det Danmarksmesterskabet; tre hunde blev udtaget til verdensmesterskaberne som finder sted til maj 2024 i Italien.

Flere firmaer havde benyttet lejligheden til at opstille pavilloner, hvor de kunne præsentere deres produkter for hundefolket.

Der deltog 17 hunde fra hele landet i mesterskaberne, fortæller Kent Ustrup.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »