Jægerspris Underducks Floorball Club fejrede 30 års jubilæum

Jægerspris Underducks Floorball Club fejrede 30 års jubilæum
Udpluk af DM-vindere tilsat to nye talenter: Bagerst fra venstre: Kirsten Dam Bredahl, Ulla Schaldemose, Pernille Aagaard, Sandie Bagge og Tanja Mørup. Forrest fra venstre: Emilie Aagaard Fabricius og Sofine Bagge.

JÆGERSPRIS: I starten af 1990’erne gjaldede navnene på de dengang største ishockeykoryfæer ud over skolegården i Jægerspris, for en stor gruppe drenge født i 74/75 brugte hvert eneste frikvarter til at spille “ishockey” med alt, hvad der kunne ligne ishockeystave.

– Det skabte et sammenhold og et kammeratskab, som overlevede overgangen fra folkeskolen til voksenlivet og indgangen til foreningslivet med oprettelsen af Jægerpris Underducks Floorball Club, fortæller Ole Peltola.

Med 30 år på bagen kan klubben se tilbage på fire DM-titler og en pokaltitel for damer og to DM-titler for U-15 drenge.

– Efter Corona-krisen har klubben oplevet en stor tilgang af nye medlemmer, så der i dag er tilmeldt et dame- og et herrehold samt tre ungdomshold til faste turneringer.

Dertil er der tilmelding til stævner i løbet af året.

Klubben har i dag cirka 160 medlemmer og aktiviteter indenfor spændet mellem tumlinger på 5 år og ældre motionister lige under 70 år – også med hold, hvor hygge og motion er det vigtigste.

Jubilæet blev fejret i weekenden med en showkamp mellem stifterne af klubben og et udpluk af klubbens Danmarksmestre tilsat et par nye talenter.

Netop sammenholdet, fællesskabet og kammeratskabet blev trukket frem af klubbens formand Jan Rud Petersen under jubilæumstalen, da klubben offentliggjorde de tre første medlemmer af den nye ”Hall of fame:

Stifterne, DM-guldvinderne fra 99/00 samt U-15 drengeholdet fra 96/97.

Andre artikler fra denne uge