Jægerspris Revyen

Jægerspris Revyen

JÆGERSPRIS: Lukas Birch har elsket revy-forestillinger, lige siden han var fem år gammel.  

– Jeg har altid vidst, at  det var det, jeg skulle lave. Jeg debuterede som tekstforfatter med en tekst i Cirkusrevyen i 2014, hvor jeg kun var 14 år, fortæller han. 

De sidste par somre har han været med til at lave en del sommerrevyer, og sidste år instruerede han sin første professionelle revy, hvor blandt andet Kirsten Siggaard medvirkede. 

Ny har han – i en alder af 19 år – startet sin egen nye, professionelle revy: ”Jægerspris Revyen”. 

– Jeg har hyret skuespiller  Anne Karin Broberg, som har medvirket i næsten alle de store revyer. Blandt andet Nykøbing Falsterrevyen og Sønderborg Sommerrevy. I 2017 fik hun den højeste pris man kan få inden for revy, nemlig årets Dirch.

Herudover har den unge instruktør Christian Dahl-berg, som kapelmester, hvilket han også har været i flere revyer. Christian Dahlberg komponerer også musik til Eventyrteaterets musicals i Glassalen i Tivoli. 

Michel Castenholt, som har instrueret en lang række revyer, er ansat som konsulent. I år skal han, ud over at hjælpe med Jægerspris Revyen, også instruere Nykøbing Falster revyen. 

– Indtil videre spiller vi seks forestillinger inklusiv vores forpremiere den 1. marts. Vi spiller de tre første weekender i marts: den 2. og 3. marts, den 9. og 10. marts samt den 16. marts, fortæller Lukas Birch.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »