Jægerspris er højdespringer i dansk tennis

0

Klubberne med den bedste medlemsudvikling – højdespringerne for 2020 i dansk tennis – er fundet. Jægerspris Tennisklub er blandt de bedste.

JÆGERSPRIS: Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis kårer i år 15 højdespringere. Udmærkelsen går til de klubber, som har klaret sig bedst målt på medlemsudvikling det seneste år – altså denne gang i medlemstallene fra 2019 til 2020.

Jægerspris Tennisklub er blandt disse højdespringere. Klubben gik fra 77 medlemmer i 2019 til 172 medlemmer i 2020. Det svarer til en medlemsvækst på 123 procent.

Klubben har haft stor succes med etableringen af to padelbaner, som har været med til at tiltrække rigtig mange kvinder og familier.

To målgrupper, som klubben tidligere har haft sværtved at få til at komme ned i klubben.

– Tennis og padel supplerer hinanden rigtig godt i foreningsregi. I Jægerspris har de været dygtige til ikke blot at få etableret padelbanerne, men også at sørge for at der har været en masse aktiviteter, der kunne introducere nye medlemmer til sporten, fortæller siger direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker.

Flere af intro-aktiviteterne er støttet via midler fra DGI og DIF’s sommerpulje. Det gælder både til udstyr og aflønning af en uddannet padelinstruktør. Klubben har også haft 20 deltagere med påDGI og Dansk Tennis Forbunds inspirationskursus, hvor formålet er at klæde foreningen på til deres nye aktivitet.

I klubber med padelbaner er medlemstallet steget med 22 procent. I tennisklubber uden padelbaner lå medlemsvæksten i 2020 på 13 procent. Der er altså bredt set vækst i tennisklubberne. Men de klubber, som også kan tilbyde medlemmerne padel, har ekstra fart på.

Det er fjerde år i træk, at tennissporten oplever øget medlemstilslutning. Medlemstallet er det højeste siden 2003.

Deltag i debatten
Share.

About Author