Igang med 2018: Nytårsmarch i solskin

Igang med 2018: Nytårsmarch i solskin
Fra den lange rute med Roskilde fjord i baggrunden

Af Conny Probst
Fotos: Steen Westh

SKULDELEV: Der var et stykke frugt og mulighed for at få den indre varme ved hjælp af en bitter, inden gymnastikafdelingen i Skuldelev Selsø Sportsklub KILDEN søndag sendte deltagerne ud på nytårsmarch.
– Jeg tror, det efterhånden er 25 år siden, vi startede med arrangementet. I starten foregik det nytårsdag. De sidste mange år har det været den første søndag i det nye år, fortæller gymnastikformand Jan Jensen.
Vejret har alle årene haft stor indflydelse på deltagerantallet.
– Det er ”Vorherre”, der bestemmer. Er det flot vejr, dukker der mange op. Er vejret dårligt, bliver folk hjemme og tager en kop kaffe mere i stedet, siger han.
Det er gymnastik-bestyrelsen, der står for arrangementet, der starter med, at Jan Jensen kører ud og sætter skilte op på de to ruter, der er på henholdsvis 4,2 og otte kilometer.
Efter at have rørt benene blev deltagerne beværtet med en velfortjent kop kaffe og hjemmebagt kage. Undervejs var det pitstop ved Skuldelev Havn.
– Vejret var helt fantastisk, og deltagerne fik en naturoplevelse ud over det sædvanlige, fortæller fotograf Steen Westh.
Cirka 60 personer og to hunde deltog i gymnastikafdelingens nytårsmarch.

Andre artikler fra denne uge