Idræts- og kulturfællesskab

0

SÆBY: Der har været ekstraordinær generalforsamling i den gamle Sæby-Gershøj gymnastik- og idrætsforening. 

Inden da havde en mindre projektgruppe af frivillige – som havde til hensigt at skabe opmærksomhed og vække foreningen af den tre år lange søvn – afviklet tre  hyggelige gåture i områderne omkring Sæby. 

Gåturene, som havde mange deltagere trods vind og vejr, gav anledning til en god snak om en fremtid for den gamle forening. 

Det resulterede i, at mange deltog i den ekstraordinære generalforsamling. Hvor der blev gendannet en bestyrelse, som kan sikre fremtiden for foreningen, såvel som sætte skub i en masse arrangementer.

Efter generalforsamlingen konstituerede foreningen sig, og alle bestyrelsesposter blev besat. Nu arbejdes der hen imod nogle mere tidssvarende vedtægter, som kan tage foreningen ind i nye tider.

Foreningen har allerede dannet en Facebook gruppe, som hedder Sæby Gershøj Idræts og kulturfællesskab. Det er et mere tidssvarende navn, som også signalerer, at foreningen vil have fokus på socialt samvær og kulturelle arrangementer såvel som idræt.

Gåturere om søndagen fortsætter, og der vil også være undervisning i stavgang, hvis nogen ønsker at bruge lidt mere energi under gåturen.

Der vil blive holdt fastelavn i Sæby for første gang mange år, arrangeret af den ”nye” forening.

Initiativtagerne håber, at der – ud over bestyrelsens tiltag – også vil være stor opbakning fra lokalsamfundet til at komme med idrætslige- og kulturelle arrangementer.

Deltag i debatten
Share.

About Author