I praktik som folketingspolitiker

I praktik som folketingspolitiker

SKIBBY: Folketingsmedlem Hans Andersen (V) har haft Gustav Valdemar Raun Nielsen, der til daglig går i 8. klasse på Fjordlandsskolen Skibby, i erhvervspraktik.

Gustav har fulgt Hans Andersens arbejde som folketingsmedlem, formand for folketingets erhvervsudvalg og erhvervsordfører for Venstre i en hel uge.

I løbet af ugen har han blandt andet prøvet kræfter med at skrive sit eget læserbrev, været til spørgetime i folketingssalen og deltaget i møder sammen med Hans Andersen.

Derudover har Gustavs praktik budt på en hel dag i Venstres travle pressetjeneste og en kursusdag i folketingets administration.

Om oplevelsen fortæller Gustav:

– Det har været rigtig spændende at følge dagligdagen på Christiansborg og en fed oplevelse at prøve at komme med rundt og se de steder, som man normalt kun ser på tv.

– Jeg vil sige, at dagligdagen på Christiansborg er meget som jeg havde forventet med mange møder og et travlt program.

– Det eneste, der for alvor har overrasket mig er mængden af trapper: Her er helt vildt mange trapper, siger Gustav.

Andre artikler fra denne uge

Tre forbud på stribe


Læserbrev Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3

Læs mere »

Julemarked i Kulhuse


KULHUSE: Lørdag den 2. december fyldes Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med alskens boder med skønne jule- og adventsgaver, juledekorationer, kranse,

Læs mere »