Hundelufter fandt stjålen bil

Hundelufter fandt stjålen bil

KIRKE HYLLINGE: I sidste uge henvendte en mandlig hundelufter sig til Midt- og Vestsjællands Politi, da han havde observeret en personbil, som måske kunne være stjålet, og som havde påkørt nogle ting på parkeringspladsen ved skolen på Bygaden i Kirke-Hyllinge.

Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at der ganske korrekt var tale om en personbil, der var blevet stjålet den 24. marts i Holbæk.

Bilen var nu forladt, men havde påkørt et skilt og en kumme på parkeringspladsen.

Et vidne kunne dog oplyse politiet om, at bilen tidligere på aftenen havde kørt hensynsløst rundt på parkeringspladsen, inden føreren var bakket ind i de påkørte genstande.

I mørket og på afstand havde vidnet set flere personer forlade den forulykkede bil, og vidnet bemærkede, at en af personerne fra bilen var iført en hvid jakke, mens de øvrige var iført nu undersøgt den stjålne bil for eventuelle spor og også underrettet ejeren om fundet af bilen.

Resultatet af de tekniske undersøgelser afventes nu i håb om, at spor kan identificere nogen mistænkte i forbindelse med kørsel i den stjålne bil.

Personer, der måtte have set bilens hensynsløse kørsel på parkeringspladsen inden uheldet eller personer på vej væk til fods fra området, må gerne kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »