Hornfisketur

Hornfisketur

ØSTBY: Hornfisk i titusindvis invaderer de danske kyster. Hvor mange af dem, der går i Roskilde fjord, vides ikke. Men chancerne for at fange til middagen er store.

I Hornsherred har lystfiskerne fået smilet på læben igen; foråret og fiskesæsonen er kommet til fjorden, og det er noget, som kalder smilet frem.

Derfor inviterer fiskeklubben Hornfisken sædvanen tro til fiskeri efter den livlige, bidelystne og velsmagende forårsbebuder, som forhåbentlig invaderer fjorden i massive stimer på denne årstid.

Ingen stress og jag, ingen konkurrencer kun frisk luft, ren hygge, den gode fight med fisken og en dejlig dag på og ved fjorden.

Som tidligere vil turen være åben for alle, og der vil – hvis vejret tillader det blive – mulighed for at komme med en tur på vandet med en af klubbens både.

Man behøver hverken have pungen op af lommen eller det store udstyr for at deltage. Og man er velkommen til at bare børn og/eller børnebørnene med.

Det er lørdag den 4. maj, det går det løs. Fra klokken  10 til 14 står klubmedlemmer traditionen tro på Østby Havn, og alle interesserede eller nysgerrige er velkommen.

Klubben sørger for bådene og veste til børn og voksne. Der er lånegrej og grill med lidt godt til ganen. Det eneste, deltagerne skal sørge for, er det gode humør – og en pose til de fisk, man skal have med hjem.

Hvis vejret mod forventning skulle gøre det umuligt at sejle ud, er det muligt at fiske fra kysten.

På klubbens hjemmeside www.hornfisken.dk kan man se mere om de aktiviteter der kommer.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »