Lykke’s krydderi-mekka

Lykke’s krydderi-mekka

SKIBBY: Det burde være muligt muligt at finde lige netop det krydderi, man skal bruge i Lykke Shop, der er rykket ind i det store lokale i Bymidten 2. For indehaver Lykke Andersen har omkring 200 af Hedebogårds krydderier på hylderne.

Hun åbnede butikken i starten af april og sælger partivarer, primært børnetøj og legetøj.

– Jeg har haft butik i Frederriksværk i 20 år, men bor her i Skibby. Det sammen gør mine tre børn og deres familier. Mit helbredet er ikke, hvad det har været; jeg har slidgigt. Her får jeg god hjælp af familien, og mine børnebørn kommer tit løbende for at sætte skiltet ud, når butikken åbner, siger Lykke Andersen.

De fleste bliver overrasket, når de træder ind i Lykke Shop. For her er noget for enhver smag; kontorartikler, køkkenting, parfumer, brugskunst samt herre- og dametøj. Alt efter, hvilke restpartier, butikkens indehaver falder over.

Lykke Shop er lukket mandag og tirsdag og holder åbent onsdag, torsdag og fredag fra klokken 12 og lørdag klokken 10. 

– Det er jo primært mig, der passer butikken, så det har jeg indrettet åbningstiden efter, fortæller Lykke Andersen.

Samtalen bliver afbrudt, sa Lykke Andersen skal hilse på et par stamkunder fra Frederiksværk, der er kommet på besøg for at se, hvad butikken byder på af overraskelser for tiden. 

– Jeg er spændt på, om der også behov for en forretning som min i Skibby, siger Lykke Andersen.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »