Sådan skaber du dit drømmebadeværelse

Sådan skaber du dit drømmebadeværelse

Der findes så mange forskellige typer af badeværelser. Hvis man står og skal skabe sit drømmebadeværelse, så er der så mange muligheder, og resultatet afhænger meget af størrelsen på badeværelset, valget af materialer, valget af farver mm. Fælles for alle er, at badeværelset skal være med til at afspejle indretningen og stilen i resten af huset, og at det skal være et sted, hvor man har lyst til at være. 

Kun fantasien sætter grænser 

Når man skal skabe det ideelle badeværelse, så er det kun fantasien, som sætter grænser. Hos AUBO kan man få badeværelseri mange farver og former. Udvalget strækker sig helt fra gule, glatte låger til naturlige låger med et trælook. På den måde kan man få skabt alt lige fra et kulørt og moderne badeværelse til et stilrent og minimalistisk badeværelse. Det afhænger alt sammen af kombinationen af materialer og farver. Hos AUBO er kvaliteten i top, og materialerne er nøje udvalgt. Desuden er der badeværelser i alle prisklasser, så man skal ikke være bange for, at det skal koste en hel masse at få skabt drømmebadeværelset. 

Indret dig efter størrelsen på dit badeværelse 

Det er vigtigt, at man tænker over sine valg, når man laver badeværelse. Har man et badeværelse med ingen eller meget små vinduer, hvor rummet ovenikøbet er småt, så kan man med fordel vælge lyser elementer, som er løftet fra jorden. Det får rummet til at fremstå større og mere luftigt. Hvis man derimod har et større badeværelse, hvor der er vinduer, som giver godt med lys, så har man nogle andre muligheder. Et større badeværelse giver nemlig større mulighed for at lege med farver, mønstre og materialer. Her kan man gå efter nogle mørkere eller kraftigere farver, og behøver ikke at være bange for at lege lidt med tingene. 

Husk detaljerne 

I et badeværelse er det vigtigt at huske alle detaljerne. Når man først har fået installeret de elementer, man har valgt og eventuelt har fået lagt nyt gulv mm., så kan der hurtigt virke meget tomt. Det er vigtigt, at man får valgt de helt rigtige badeværelseselementer, men det er mindst lige så vigtigt at finde pynt og andre detaljer, som passer dertil. Med de rette detaljer får man skabt en helhedsfølelse og en rød tråd. 

3 tips til det perfekte badeværelse 

  • Brug planter i din indretning. Hvis man har små planter på sit badeværelse, så det er med til at skabe en virkelig lækker stemning. Det giver et frisk pust, og det gør det mere livligt. Grønne planter passer især godt til elementer i træfarver. 
  • Køb en bademåtte. En bademåtte i en sød farve kan give en rigtig hyggelig stemning, og er desuden rart, når man træder ud af badet. Hvis man ovenikøbet matcher måtten til farven på nogle malerier eller en vase, så skaber det den røde tråd. 
  • Brug stearinlys. Ved at have stearinlys på badeværelset, giver det nærmest en stemning af spa. 

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »