Hjertestien kom i en grøn weekend

Hjertestien kom i en grøn weekend

SKIBBY: Den 25. maj kunne Frederikssund Vikingernes lurblæsere sammen med Ingrid Overgaard fra Hjerteforeningen Frederikssund byde velkommen til indvielsen af Skibby Hjertesti.Ingrid Overgaard har sammen med Hanne Kyvsgaard og Hjerteforeningen Frederikssund været drivkraft bag Hjertestiens tilblivelse. 

Hanne Kyvsgaard takkede de mange samarbejdspartnere og opfordrede til, at man under gåturene nød skoven gro op og de smukke naturomgivelser, hvor nyttehaver og spejdere er en del af oplevelsen på kommunens fjerde hjertesti.

Derefter fik Social og sundhedsformand Susanne Bettina Jørgensen ordet. Hun fortalte blandt andet, at Frederikssund kommune har et ansvar i forhold til at understøtte, at borgerne har mulighed for at holde sig sunde og aktive og derved forebygge eksempelvis livsstilssygdomme. 

– Det er guld værd at have et godt samarbejde med Hjerteforeningen, fortalte hun.

Den nye Hjertesti indbefatter Nordmandsskoven, Nordmandsmosen og Midtbanen og har en længde på 3,3 kilometer. 

Når man går på Hjertestien, har man både god natur, kultur og historiske oplevelser i vente.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »