Himmerland mellem fjordene

Himmerland mellem fjordene

Musikforeningen Musik mellem Fjordene siger tak for i år med en nytårskoncert fredag den 28. december.

JÆGERSPRIS: Det er naturligvis, som det plejer; klokken 20 i Rejsestaldens hyggelige lokaler.

Det er det fem mands store rootsband Himmerland, der sørger for det musikalske.

For at understrege den festlige nytårsstemning har foreningen allieret sig med den spanske vinhandel LaEtiqueta i Skibby, så deltagerne kan skåle og ønske hinanden godt nytår i pausen.

Bandet Himmerland turnerer i disse år i store dele af verden med ny musik, komponeret af fem markante og særdeles erfarne musikere og komponister med baggrund i meget forskellige genrer, traditioner og kulturer. De leverer deres helt unikke blanding af gamle danske ballader, fiddle tunes, improvisationer, og ny musik komponeret og arrangeret af bandets medlemmer.

De udgav deres første album New Roots Music from Denmark I august 2012. Bandet fejrede albummet med koncerter på den danske Tønder Festival, på Alkantara Fest på Sicilien, Koktebel Jazz Festival i Ukraine og endelig på Harvest World Music festival i Moskva. Albummet fik gode anmeldelser og blev nomineret til en Danish Music Award som Årets Danske Folk Album.

Himmerland har siden 2010 turneret intensivt på Færøerne og i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Belgien, Italien, Grækenland, England, Skotland, Ungarn, Bulgarien, Ukraine, Rusland, Canada, Sydamerika, Australien og New Zealand. I efteråret turnerede de blandt andet i Sydamerika.

Billetter til nytårskoncerten kan købes via musikmellemfjordene.blogspot.dk. Eventuelt resterende billetter sælges i døren.

Andre artikler fra denne uge