Helsemesse på friskolen

Helsemesse på friskolen

JÆGERSPRIS: Hornsherred Alternative Forening er vært ved en tilbagevendende helsemesse den 2. og 3. marts – i den gamle sal i Slotsparkens Friskole, hvor der er plads til 20 stadeholdere.

Foreningen har holdt helsemesser i mange år i Rejsestalden i Jægerspris, men har været nødt til at finde en anden mulighed, da Rejsestalden har ændret på deres tilbud i forhold til foreningers brug af stedet.

Rejsestalden er stadig ramme om foreningens mange foredrag i forår- og efterårssæsonen.

Foredragene har hovedsageligt rod i den alternative/ spirituelle verden, idet foreningens formål er at udbrede kendskabet til alternative tanker og ideer samt at være samlingssted for personlig, faglig og spirituel udvikling for alle interesserede.

På foreningens hjemmeside kan der læses mere om foreningens virke. Et virke, der foreløbig har varet i mere end 20 år.

På helsemesen er der et bredt udsnit af behandlere, blandt andet astrologi, numerologi, healing, akupunktur, laserterapi, sjælelæsning, hypnoterapi, sindsro, aurarens, tarot, krystalkompasset, clairvoyance, kraniosakralteapi og håndlæsning.

Og salgsboder med blandt andet bøger, magnetsmykker, herbalife, Doterra olier og Asea-produkter.

Der vil være mulighed for at købe en kop kaffe/te og kage. Og der er lodseddelsalg med gevinster i form af gavekort udloddet af stadeholderne.

Foreningen glæder sig til at byde alle interesserede velkommen. der er gratis entré.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »