Ny historisk sæson i Skibby

Ny historisk sæson i Skibby
Foredragene i Historisk Forening foregår i Sognegården på Selsøvej i Skibby, og sæsonen begynder den 14. marts med generalforsamling og et foredrag om ”Bilproduktion i Danmark”.. Foto: Søren Skov.

SKIBBY: Historisk Forening for Skibby-egnen har sendt sit forårsprogram ud til medlemmerne og lægger for med en generalforsamling den 14. marts klokken 19, hvor også Erich Karsholt kommer og fortæller om bilproduktion i Danmark.

Erich Karsholt har skrevet bogen ”Dansk Bilproduktion”, der fortæller om denne utrolige periode af dansk industrihistorie – dengang Danmarks Detroit lå i Københavns Sydhavn.

Ellers byder forårsprogrammet på foredrag om fældning af Amazonas regnskab, Anker Jørgensen og Kyndbyværket.

Og så er der planlagt en udflugt i maj til Gjorslev Slot og Præstø.

– Efter 20 år med samme lave kontingent blev vi nødt til sidste år at hæve 2024-kontingentet til 120 kr. for et helt år for enkeltpersoner og 180 kr. for par/familier, fortæller formand Niels Nielsen.

– Det er stadig under 20 kroner pr. foredrag, hvis man kommer til dem alle i foråret og efteråret.

Er man ikke medlem af foreningen, men gerne vil høre foredragene, der foregår i Sognegården i Skibby, koster det 50 kroner pr. gang.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »