Guld med hjem fra nord

Guld med hjem fra nord
Underducks levererede en overbevisende indsats og en 3-1 sejr inden de unge spillere kunne få overrakt både guldmedaljer og pokal under stor jubel. Foto: Jan Rud Petersen

Danmarks bedste U9 Floorball-hold kommer fra Jægerspris.

JÆGERSPRIS: I weekenden 17.-19. maj afholdt Floorball Danmark deres årlige Landsstævne for 18. gang og i år foregik dette i Arena Nord i Frederikshavn hvor mere end 130 hold og knap 2000 spillere og trænere dystede i ungdomsrækkerne fra U5 til U18.

Jægerspris Underducks Floorball Club stillede med to tilmeldte hold, som begge klarede sig særdeles flot. Klubbens U11 pigehold var opstillet i fællesskab med tilsvarende hold fra Midtsjælland Vikings under navnet ”Duck Kings” – holdet nåede semifinalen, hvor et nederlag til Alliancen København blev en realitet. Et flot og særdeles godkendt resultat af samarbejdet imellem 2 klubber med en relativ, i floorball forstand, lille årgang.

Guldmedalje og pokal
Anderledes blev slutresultatet for Underducks U9 hold, der er klubbens største ungdomshold. Sæsonen som slutter til sommerferien, er holdets første på det, der hedder mellembane – en lettere reduceret udgave af den bane voksne spiller på – men sikken afslutning. Efter de to første kampe sluttede uafgjort i grundspillet, så holdet sig ikke tilbage og vandt således resten af kampene på vejen til finalen. Foran 300+ tilskuere mødte Underducks i finalen Rødovre Floorball Club i en hektisk kamp med opbakning fra tilskuerne og intensitet i spillet. Underducks levererede en overbevisende indsats og en 3-1 sejr inden de unge spillere kunne få overrakt både guldmedaljer og pokal under stor jubel.

Pokalen er i disse dage på rundtur til holdets spillere, så de kan vise den frem til familie og venner, inden den lander trygt i pokalskabet i Møllegårdhallen.

Man kan stadig nå at komme til prøvetræning inden sæsonen starter – Underducks har hold fra U5 og op, og de skal helt sikkert afsted til Landsstævne igen til næste år.

Andre artikler fra denne uge