Gratis tandbehanding til ukrainske flygtninge

Gratis tandbehanding til ukrainske flygtninge

SKIBBY: Ligesom mange andre er Colosseum Tandlægerne berørte over den situation, der lige nu udspiller sig i Ukraine, og der er et stort ønske om at hjælpe, hvor der hjælpes kan – med tandbehandlinger. 

Derfor tilbyder Colosseum Tandlægerne hjælp med akutte smertebehandlinger til alle ukrainske flygtninge, der befinder sig i Danmark – selvfølgelig helt uden beregning. Dette tilbydes på alle 30 klinikker rundt omkring i landet og gælder foreløbig til og med juni måned.

Det ligger dybt i Colosseum Tandlægernes DNA at hjælpe dem, der har brug for det. Det gælder både på det helt overordnede plan, hvor al økonomisk overskud går til velgørenhed, men også på det lokale plan, hvor klinikkerne arbejder med nærområdets velgørende projekter som en del af Colosseum Tandlægernes ’Good Neighbour’-program.

På colosseumtand.dk kan man se en liste over alle Colosseum Tandlægernes klinikker og vælge den, der ligger tættest på. Og har man brug for hjælp, kontakter man blot klinikken eller booker en tid direkte på deres hjemmeside.

Andre artikler fra denne uge