Golfklub og patientforeninger fortsætter det gode samarbejde

Golfklub og patientforeninger fortsætter det gode samarbejde
Mandag 22. april kl. 18.30 byder tre foreninger endnu engang velkommen til et særligt golfforløb. Foto: Bente Schousboe

JÆGERSPRIS: Frederikssund Golfklub, Hjerteforeningen og Diabetesforeningen tilbyder igen i år et golfforløb for personer med diabetes og hjerte-kar sygdomme.

Mandag 22. april kl. 18.30 byder tre foreninger endnu engang velkommen til et særligt golfforløb. Målet er det samme som sidste år: nemlig at flere med diabetes og hjerte-kar sygdomme får øjnene op for, hvordan kombinationen af motion, frisk luft og socialt samvær, kan gøre en kæmpe forskel for ens helbred – både det fysiske og mentale.

Ifølge Bente Schousboe, formand for Diabetesforeningen, og Lissie Rosenager, formand for Hjerteforeningen, er det mere aktuelt end nogensinde før. Der bliver nemlig flere og flere, der får type 2 diabetes og flere får hjerte-karsygdomme, så med dette forløb, vil vi håbe at flere får lyst til at deltage i dette arrangement.

– Vi ser golf som en rigtig god måde at komme i gang, ikke kun fordi, det er en aktivitet, der let kan tilpasses den enkelte, men også fordi det er en motionsform, hvor det sociale bliver vægtet højt, siger de.

Forløbet er tilrettelagt på en måde, hvor tempoet og niveauet netop nemt kan tilpasses den enkeltes fysik.

For at gøre det nemt at komme i gang stiller klubben også låneudstyr til rådighed.

Det foregår mandag 22. april på Skovnæsvej 9. Jægerspris i Frederikssund Golfklub.

Andre artikler fra denne uge