Gang i Ådalen – ”Bevæg dig for livet”.

0

EJBY: – Har du lyst til at gå ture sammen med andre i dit nærområde, så mød op, når vi arrangerer en gåtur, lyder det fra en gruppe kvinder – såkaldte gå-værter -der har det til fælles, at de nyder at komme ud i naturen – og det gerne sammen med andre, som vil opdage nye vandreruter i det skønne område.

Udgangspunktet for gåturene vil for det meste være Ådalen i Ejby.

Gruppen er blevet til i et samarbejde med Lejre Kommune, DGI og Nationalparken Skjoldungernes Land. Partnerskabet er et konkret initiativ, som skal bidrage til målsætningen for den fem- årige visionsaftale, som skal sikre, at flere borgere i kommunen bliver aktive. 

– Vi kender allesammen til, hvor svært det er at komme ud af døren alene. Men står der nogen og venter på os, så ser vi frem til deres selskab, fortæller Jette Rigmor Nielsen.

– Vi prioriterer fællesskabet og det sociale højt. Mange ture vil have to længder: Først går vi to til fire kilometer og holder en pause for at komme tilbage til udgangspunktet. Herefter kan de deltagere, som ønsker det, fortsætte på en udvidet rute. 

Deltagerne mødes hver torsdag klokken 19 ved Polaris Centret på Kyndeløse Strandvej 22. Torsdagsturene planlægges fra gang til gang og er afhængige af, hvem der dukker op. 

Man kan eventuelt melde sig ind i facebook-gruppen ”gang i ådalen – gåfællesskab”, hvor alle turene slås op. 

gang i ådalen 4
gang i ådalen 2
gang i ådalen
Deltag i debatten
Share.

About Author