Gadekærsfest

Gadekærsfest

SKULDELEV: Lørdag den 17. august er der igen gadekærsfest i Skuldelev, og bylauget har sat alle sejl til at få en god aften. 

– Vi har hyret dansktopsangerinden Lotte Riisholt til at skabe den gode stemning efter fællesspisningen og lægge op til, at danseskoene kommer i sving, fortæller oldermand Jørgen Christensen.

– Lotte Riisholt har flere gange været på TV Charlie og andre TV-stationer, hun har deltaget på Dansktopfestivallen i Hedensted og sunget på Bakkens friluftscene i forbindelse med Fællessang på Bakken, samt på den store scene i teltet på Bakken. 

I 2016 modtog Lotte Riisholt prisen for ”Det bedste dansktophit”. I 2017 blev hun igen nomineret som bedste kvindelige solist, men fik ikke prisen. I 2018 vandt hun prisen for ”Bedste kvindelige Dansktop solist”. 

Billetter kan købes i Dagli’Brugsen i Skuldelev. Børn har gratis adgang. 

Lørdagen starter med generalforsamling i teltet, hvor der er kaffe og en lille én til halsen. 

Fredag aften holder de aktive forældre den årlige børnediscofest med konkurrencer, dans og boder med spil og anden underholdning.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »