Frederikssund har fået et nyt politisk parti

Frederikssund har fået et nyt politisk parti
Bestyrelsen består af fra venstre Thomas Drue Aagaard, sekretær Lykke Lilly Johansen, Kim Frank. formand, Charlotte Drue, kasserer Maria Tidemann Hem, næstformand Lars Høgh-Hansen samt Flemming Rydell.

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Grundlovsdag offentliggjorde bestyrelsen for SocialLiberale (L) et nyt lokalpolitisk parti i Frederikssund Kommune. Et parti hvor byrådsmedlem Charlotte Drue som stifter og formand i samarbejde med en gruppe lokale borgere præsenterer SocialLiberale (L).

– Vi er et lokalt initiativ, som ønsker at søge indflydelse på vores kommune og den virkelighed vi alle bor i. Vi har valgt at lægge os midt i det politiske spektrum uden fast tilknytning til hverken blå eller rød blok, fortæller Charlotte Drue.

– Vi ønsker at nedbryde de traditionelle politiske grupperinger, som har siddet på magten i kommunen, og ikke mindst de evindelige kampe, som alene tager udgangspunkt i, om du er eller det politiske punkt er rødt eller blåt.

– Vi ønsker at sætte mennesket i centrum og tør at sætte den politiske dagsorden fri. Vi vil en positiv debat, hvor udgangspunktet er, hvad vi vil og ikke, hvad de andre gør, beslutter, mener eller foretager sig.

– Jeg repræsenterer nu SocialLiberale (L) i Byrådet i Frederikssund Kommune, fortæller Charlotte Drue, der har været løsgænger, siden hun trådte ud af Venstre.

Andre artikler fra denne uge