Frederikssund Forfatterforening

Frederikssund Forfatterforening

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Frederikssund Forfatterforening har set dagens lys. En gruppe lokale forfattere havde mødtes gennem en årrække på initiativ af Frederikssund bibliotekerne, og nu var tiden kommet til at udvide.

De ønskede at skabe et fællesskab omkring litteraturen i nærmiljøet.

Foreningens formål er at udbrede kendskabet til alle de gode læseværdige og dygtige forfattere i Frederikssund og dets lokalområde, og at opmuntre og støtte alle som kunne tænke sig at skrive litteratur.

At de nu er en forening, giver mulighed for at låne lokaler, søge fonde, inspirere og hjælpe en masse lokale forfattere til gavn og glæde for et vibrerende lokalt kulturliv.

Frederikssund Forfatterforening ønsker også at arrangere litterære arrangementer overalt i kommunen, og derved sætte litteraturen i højsæde.

Foreningens forfattere er repræsenteret inden for mange forskellige genrer – lige fra lyrik, YA, fantasy, børnebøger til historiske romaner og fagbøger. Fællesnævneren er kærligheden til litteratur uanset genre.

Bestyrelsen i Frederikssund Forfatterforening består af formand Mette Sejrbo, næstformand Hannah Lie og kasserer Jakob Hero samt bestyrelsesmedlemmer Benny Pedersen og Lise Hillarius Rønsch.

De håber, at masse lokale forfattere vil støtte op om foreningen, for det koster intet at være medlem.

Foreningen har en facebookgruppe, hvor man kan ansøge om medlemskab.

På længere sigt satser foreningen på at søge økonomisk hjælp fra forskellige fonde til skriveværksteder, workshops, lokale bogmesser, til at fremme læselysten blandt børn og unge og enmasse andre spændende ting.

Andre artikler fra denne uge