Foredrag om vinens historie

Foredrag om vinens historie

SELSØ: Lørdag den 31. august kan man på Herregårdsmuseet Selsø Slot få fortalt vinens spændende Danmarkshistorie, når museumsinspektør i Den Gamle By, historiker og dr.phil, Annette Hoff gæster museet. 

Foredraget er det andet foredrag i samarbejde med Folkeuniversitetet i Frederikssund i denne sæson og omhandler Annette Hoffs seneste udgivelse i hendes bogserie om Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie.

Annette Hoff har arbejdet som museumsinspektør siden 1982. Hun har udgivet en række bøger om dansk kulturhistorie, herunder herregårds-, købstads- og landbohistorie. I disse år er hun i disse år i færd med at udgive bogserien Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie, hvor de to første bind om Den Danske Kaffehistorie og Den Danske Tehistorie udkom i 2015, Den Danske Chokolade i 2017 og Den Danske Vinhistorie i 2018.

Andre artikler fra denne uge

Tre forbud på stribe


Læserbrev Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3

Læs mere »

Julemarked i Kulhuse


KULHUSE: Lørdag den 2. december fyldes Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med alskens boder med skønne jule- og adventsgaver, juledekorationer, kranse,

Læs mere »