Fem år med Meny

0

SKIBBY: Lokalerne på Hovedgade 34 har båret mange navne. Madsens er nok det mest legendariske – men også Favør og Superbest har præget facaden. Nu står der Meny – og det har der i år – gjort i fem år.

Og det skal fejres, fortæller siger købmand Poul Cullura, der – udover gode tilbud i den husstandsomdelte tilbudsavis – skærper priserne i lokalavisen. 

Er det nu det rigtige i disse Corona-tider? Købmanden er ikke i tvivl:

– Jeg føler, at vi har masser af plads i butikken. Jeg synes, at vores kunder er superdygtige til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Så nu synes jeg faktisk, at de skal belønnes med ekstra gode tilbu.’

Poul Cullura fortæller, at flere kæder dropper den traditionelle fejring af fødselsdag på grund af Covid-19. Og det forstår han ikke helt.

– Undskyld, hvornår har vi sidst set ”krigsligende”tilstande i forbindelse med fejring af et supermarkeds fejring fødselsdag? Nej vel.  Vi skal altid have vores kunder i tankerne. Og det er nu, vi giver ekstra gode tilbud.

Købmanden har oplevet en utrolig forståelse kunderne i mellem, men også en stor anerkendelse til personalet for, at de har sørget for at være nærværende – på afstand 

– Jeg vil så gerne snart tilbage til normal- Men det har udsigter. Og indtil da, så står vi sammen – med afstand. 

– Både os i Meny – og også alle borgere i Skibby og omegn.

Deltag i debatten
Share.

About Author