Job- og borgercenterchef bliver vicekommunaldirektør i Lejre

0

FREDERIKSSUND/LEJRE KOMMUNE: Centerchef for Job- og borgercenteret Peter Olsen har fået nyt job. Han skal fra 1. juni være vicekommunaldirektør i Lejre Kommune.

Peter Olsen har siden 1. maj 2019 været centerchef i Frederikssund Kommune.

– Jeg har stor forståelse for, at Peter søger denne nye spændende udfordring i en af vores nabokommuner. Jeg er glad på hans vegne og stolt af, at Frederikssund Kommune kan være med til at udvikle chefer med direktørpotentiale. Peter har siden hans ansættelse arbejdet intensivt på at videreudvikle Job- og borgercenteret og været en aktiv medspiller i chefgruppen, så jeg er naturligvis ked af at han stopper hos os, fortæller direktør for Velfærd, Sundhed og Arbejdsmarked Helle Hagemann Olsen.

Stedfortræder Amalie Liljetoft Pedersen konstitueres samtidigt som centerchef for Job- og borgercenteret frem til 30. november.

– Amalie Liljetoft Pedersen har et indgående kendskab til centeret og Frederikssund Kommune generelt. Hun har været en del af Job- og borgercentrets ledergruppe gennem mange år, og jeg er helt sikker på, at hun kan løfte ledelsesopgaven for centret i den kommende tid. Jeg glæder mig til et tæt samarbejde med hende, lyder det fra Helle Hagemann Olsen.

Deltag i debatten
Share.

About Author