Fælles salgsfremstød

Fælles salgsfremstød

Den sidste søndag i marts inviterer ni hussælgere i Sæby i
fællesskab til åbent hus. De viser både husene og byen frem.

SÆBY: – Det er dejligt at bo i Sæby. Stemningen er god, omgivelserne smukke og området har så meget at byde på. Alligevel er der nu ni ejendomme til salg, hvilket er lidt usædvanligt . Men lige som hver bolig er unik, ligeså er grunden til at sælge, fortæller Sussie Kongshøj, Hornsherredvej 451.

På grund af det lidt høje antal boliger til salg – byens størrelse taget i betragtning – er sælgerne i byen nu gået sammen om et fælles åbent hus-arrangement, den 31. marts mellem klokken 11 og 13.

– Vi åbner også bylaugshuset, så interesserede besøgende kan se, at byen byder på andet end de smukke gamle huse, siger hun.

Ikke en konkurrence
Ideen udsprang af de mange arrangementer, der sker i løbet af året, fortæller Sussie Kongshøj, de rhar brugt mange timer med at stable arrangementet på benene.

– Den der helt specielle stemning, når vi alle går sammen om et fælles projekt, og synergieffekten opstår. Den er jo fantastisk – og den tænkte jeg, at vi godt kunne overføre til et fælles åbent hus projekt. 

– Personlig følte jeg mig lidt isoleret over at have overdraget al aktivitet til mægler. Men da det ikke er min profession, var det jo sådan, det måtte være. Men jeg blev rastløs over ikke selv at kunne være med. Så da mægler gav grønt lys for projektet, kontaktede jeg de andre, og de var også med på ideen med det samme, siger Sussie Kongshøj.  

– Mange har spurgt, om der ikke er en form for konkurrence blandt sælgerne.  Det,er vi heldigvis enige om, ikke er tilfældet. Sæby rummer så megen historie, så ingen af boligerne er ens. 

– Det er skønt at kunne tale frit om hinandens ejendomme og boligers fortrin. De spænder fra 75 kvm til 440. Fra totalt gennemrenoverede til mere autentiske, hvor køber selv kan sætte præg på det. Fra en-families til fler-families boliger, med og uden udlænger. Mulighederne er mange, og netop derfor er vi sparringspartnere og ikke konkurrenter, forklarer hun. 

Info og hjemmebag
De ni sælgere åbner også dørene til Den Gamle Skole i Sæby, Tingstedet 6. 

Her kan man finde svar på en masse spørgsmål om Sæby og omegn i form af kort og brochurer. Og i form af en personlig snak med byens borgere, der er klar til at svare på spørgsmål, hvis man måtte ønske det. 

Derudover vil Lejre Kommune også være til stede med ”Vores Sted”-infovognen, så interesserede kan få mere at vide om, hvad kommunen har at byde på.

– I bedste Sæby-stil serverer vi også kaffe og hjemmebag, lover den foretagsomme initiativtager.


Andre artikler fra denne uge