En helt særlig danseoplevelse

En helt særlig danseoplevelse

JÆGERSPRIS: Der er ”Silent Dance,” danseoplevelse med høretelefoner, søndag den 10. juli klokken 10 til 11 på Rejsestaldens gårdsplads.

Hvis man kan lide at danse og have det sjovt, så er arrangementet en helt særlig danseoplevelse i det fri. Der udleveres høretelefoner, og man får både musikken og instruktørens stemme direkte i ørerne, så man kan nyde de fine udeomgivelser uden at larme.

Det er en veloplagt instruktør fra Silent FIT, der guider deltagerne gennem en time, som garanterer både sved på panden og smil på læben.

Tag dansetøj på som passer til vejret og medbring en flaske vand. Kom et kvarter før til indtjekning, hvor Rejsestaldens toiletter også kan benyttes.

Efter dansen kan man se den fine udstilling i Rejsestalden med særtryk af Michael Bundesens humoristiske og farverige malerier.

Arrangementet gennemføres uanset vejrforhold. Billetter købes via www.rejsestalden.frederikssund.dk.

Foto: Silent FIT

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »