Elektrisk Hegn udsender debut-single

Elektrisk Hegn udsender debut-single
Bandet består af Trygve Borelli Lund (bas/guitar), Lars-Peter Wallfält (trommer) og Brian Hesselberg (sang/guitar)

Singlen er ude på diverse streamingtjenester.

EJBY: Sanger og sangskriver Brian Hesselberg, som er bosat i Ejby, har i de sidste par år samlet inspiration til Elektrisk Hegns kommende EP.

Numrene er delvist inspillet i København i Ejby eller i diverse musiklokaler i området. Området har haft betydning for musik og tekst, da det er her, at Brian Hesselbergs hverdag foregår.

”Kranium”, som er navnet på singlen, er en beskidt og støvet rocksag med en jeg fortæller, der beskriver rastløsheden som en slags elektricitet, der går gennem marv og ben. Kedsomheden i provinsen bliver fordrevet med høj fart på landevejene, svingen med baseball-bat og hængen ud på den lokale grillbar.

Teksterne kigger tilbage på ungdommen i provinsen og frem til voksenlivet i eget domicil, hvor opretholdelsen af sig selv kan drukne i hamsterhjulet, og afgrunden kan lurer lige rundt om hjørnet på den stille villaveje.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »