Efterårsferie på Selsø Slot

0

SELSØ: I efterårsferien har der været masser af sjov på Selsø Slot og i området omkring den gamle herregård. Der har været vildtfrokost, bålmad og rundvisninger i de flotte omgivelser.

Selv på en meget regnfuld torsdag var der godt med mennesker på den gamle herregård. Rundvisningen på herregårdsmuseet havde lokket flere til, og mens de gik rundt i de gamle rum, fortalte en rundviser om Selsø Slot, om de forskellige rum og historien bag. 

Onsdag var der vildtfrokost, og der blev parteret fasaner. Også her var der masser af mennesker, der nød den gode frokost i det gamle kælderkøkken.

Torsdag formiddag var der planlagt bål, og selvom vejrguderne gjorde deres bedste for at få det aflyst, lykkedes det alligevel at få tændt op, så der kunne laves urtebrød over bålet. 

Det var den ene af Frederikssund Kommunes naturvejledere, Cæcilie Ryhl Olsson, der havde samlet lidt forskelligt fra naturen ind, som børn og voksne kunne komme i deres brød. Der var blandt andet brændenælder, humle, hyben og mælkebøtter.

Foto: Kenneth Jensen, 
Frederikssund Kommune
Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune
Inde på herregårdsmuseet kan man ud over at deltage på rundvisningen også nyde udsigten til fuglelivet. Der er nemlig opstillet kikkert til at spotte fuglene, og en lille lydfortælling om fugle. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune
Deltag i debatten
Share.

About Author