Din grønne borgmester

0

Af Niels Martin Viuff
Borgmesterkandidat
Det Konservative Folkeparti

Jeg vil være Frederikssunds næste borgmester. Jeg har stærk ledererfaring, jeg har fra mit arbejdsliv opbygget en robust viden omkring økonomisk styring, jeg er handlekraftig og jeg tror på at gode ideer er fremtiden. 

Det er tid at gå en anden vej i Frederikssund Kommune. Det bør være de små partier, som nu kommer til orde. For længe har det handlet om blå eller rød – jeg er grøn. 

Jeg tror på, at ideologi er noget bras. Når principper og politik fylder for meget, så stopper fremdriften. Det er vi ikke tjent med i Frederikssund Kommune. 

Vi skal have øje på bolden, og i Frederikssund Kommunes tilfælde handler det om, at vi får friheden tilbage. 

Vi skal have friheden tilbage i ældreplejen – både hos brugerne og personalet. 

Vi skal have friheden tilbage på skoleområdet, lærerne skal have frihed til at udføre deres arbejde godt.

Det betyder, at vi skal træffe gode beslutninger lige nu. Vi skal i byrådet udvise lederskab og købmandskab, og det kræver efter min overbevisning en ny retning og en fornyelse, jeg gerne vil stå i spidsen for. 

Vi har brug for forandring. 

Share.

About Author