Dilettant-komedie klar

Dilettant-komedie klar

SKIBBY: I samarbejde med Produktionsskolen opfører Kreds 57 Teaterafdeling for fjerde gang en dilettantforestilling. Der er tale om en ko-medie af Ole Caspersen – orddelingen er helt bevidst, for køer spiller faktisk en rolle i stykket.
Vi befinder os på landet. Hans og Hilda er bekymret for deres ugifte søn, Harald, som Hilda mener trænger til en kone – for han er begyndt at snakke med køerne. Derfor har hun indrykket en annonce i avisen. Annoncen bliver besvaret af Rigmor fra nabobyen.
For at Harald ikke skal fatte mistanke, sætter de et skilt op med ”værelse til leje”, så Rigmor ved en tilfældighed kan komme til at bo der.
Men – en enlig mor fra København og hendes datter, er kommet før Rigmor og der opstår med det samme varme følelser mellem Harald og københavnerpigen Trine.
Hilda bliver forfærdet over at se sin søn i lag med det skrækkelige kvindemenneske, som hun prøver at få jaget på porten, mens Rigmor bliver sendt i køkkenet for at lave Haralds yndlings chokoladekage.
Imens finder Hans og Trines datter Johanne ud af at de egentligt svinger godt sammen.
I krig og kærlighed gælder alle kneb, men For Harald bliver det hele for meget.
En måned senere er vi ved den lokale byfest, hvor der bliver snakket i krogene,( især byens sladderkællinger) om Harald og hans to kvindfolk. Harald dukker også op med begge damer og nu får vi endelig en afklaring på tingene.
Stykket opføres på Produktionsskolen i Skibby. Det er en gammel tradition, som teaterfolkene gerne vil bevare. De håber, at der vil komme mange og se på.
Forestillingen spilles to gange.
Første gang er lørdag den 25 februar kl. 18:00. Pris 180 kroner inklusive menu, kaffe og kage
Anden forestilling finder sted søndag den 26 februar. kl. 15:00. Pris 50 kroner. Kaffe og kage: 10 kroner.
Halv pris for børn under 12 år.
Billetbestilling skal ske hos Lene Jensen på tlf. 47529437  eller  60828544.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »