DEBAT: Venstre i Frederikssund giver ikke plads til kritik

DEBAT: Venstre i Frederikssund giver ikke plads til kritik

LÆSERBREV
Af Kurt Terkelsen                                                                                                                                Damgårdsvænget 49, 4050 Skibby

 
Venstre hylder normalt god og kritisk debat uden tabuer, men på Facebook er der kort snor til anderledes tænkende. Gudskelov har vi har stadig aviserne til at bringe nogle debatindlæg.
Jeg er således blevet blokeret på Facebook, af et byrådsmedlem i Venstre, Frederikssund kommune. I sig selv er det måske ikke interessant – og i hvert fald ikke interessant nok til at skrive et debatindlæg om det.
Når jeg alligevel sætter mig til tasterne, er det fordi blokeringen kommer lige op til et kommunevalg 2017, og kan derfor ikke følge med på aktuelle debatindlæg, på nettet fra nogen af de opstillingsberettigede.
Jeg blev således blokeret af lokalpolitiker, Jørgen Bech (V) fordi jeg fortsat mener, at Frederikssund kommune, ikke skal placerer hovedparten af flygtninge i Skibby, samt sende utilpassede og kriminelle unge på opdragelsestur til Caribien på kommunens regning.
Er blokering en general kultur i Venstre?
Jeg er ikke ene om at blive udelukket på Facebook af en lokalpolitiker. Men det er åbenbart blevet en tendens, hvis man skriver/mener noget kritisk, så bliver man blokeret. Det er åbenbart blevet en ny kultur i Venstre, for jeg har skrevet flere gange til partiet om dette, men intet svar? Så det må være en generel kultur, at man blokere for vælgerne, der stiller kritiske spørgsmål.
PS: Det skal lige bemærkes, at jeg altid skriver i et pænt sprog, men der er åbenbart kun plads på Facebook, for borger med lokalpolitikernes egne holdninger. Det er værd at huske på – her op til valget.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »