Der er ikke noget at være bange for, siger borgmesteren

Der er ikke noget at være bange for, siger borgmesteren

LÆSERBREV

Af Inge Messerschmidt
Gruppeformand DF
Medlem af byrådet

Når Dansk Folkeparti gang på gang i byrådssalen har talt om utryghed hos borgerne, når vi færdes på gader og stræder – specielt nær stationsområdet – er der nærmest blevet rystet på hovedet af os fra borgmesterens og den røde side af byrådssalen.

”Der er ikke noget at være bange for”, lyder det. Men det skal borgmesteren ikke bestemme.

23 medlemmer af byrådet skal ikke beslutte, hvorvidt borgere føler utryghed eller ej.

Igen kan vi læse om en skrækhistorie fra det virkelige liv, hvor en sagesløs person uhæmmet bliver udsat for overgreb af to drenge, der tilsyneladende mener sig hævet over andre mennesker.

Denne gang går det ud over en kvinde i kørestol. Drengene forlanger at få hendes taske, som hun har skråt over skulderen og brystet.

Det nægter hun to gange, hvorefter den ene trækker en kniv (hvorfor går han rundt med en kniv på sig?) og skærer remmen over, tager tasken og efterlader den stakkels forsvarsløse kvinde.

Denne gang ved højlys dag.

Det hele kalder på mere synligt og lokalt politi, der kender til de utilpassede personer med en ligegyldig tilgang til andre mennesker.

Mere politi der måske endda skulle have base nær eller på stationsområdet.

Kom nu i gang, fru borgmester.

Kæmp for sagen.

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »