Der blev tændt lys i træet da julen holdt sit indtog i Skibby

Der blev tændt lys i træet da julen holdt sit indtog i Skibby
Julemusik

SKIBBY: Fredag holdt julen for alvor sit indtog i Skibby. Fredag gik det løs med juletræstænding kl. 16:00 i Bymidten, og det blev ledsaget af en masse aktiviteter. Skibby Ride- Voltigeklub kørte julemanden gennem byen, og stoppede undervejs ved Omsorgscentret Nordhøj, hvor der traditionen tro blev afsunget julesange. Derefter gik turen videre til Bjergmark XL Byg for til sidst at runde turen af i bymidten.
Allerede kl. 15:30 kunne man købe brændte mandler i en bod samt gløgg, æbleskiver og saftevand hos spejderne. Cirka kl. 15:55 fortalte sognepræst ved Ferslev og Vellerup kirker om julen, og derefter tændte julemanden træet.
Efter dette delte julemanden og en flok nissepiger godteposer ud til børnene.
Børn kan i øvrigt komme med sin julestrømpe og få hængt den op i Meny. Fra den 17. december kan børnene hente deres strømpe og tage turen rundt til de butikker i Bymidten, der har et Skibby Aktive julehjerte hængende, og få fyldt lidt ekstra i strømpen.

Alle fotos: Steen Westh

 

Andre artikler fra denne uge

Tre forbud på stribe


Læserbrev Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3

Læs mere »

Julemarked i Kulhuse


KULHUSE: Lørdag den 2. december fyldes Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med alskens boder med skønne jule- og adventsgaver, juledekorationer, kranse,

Læs mere »