Den beskidte valgkamp kører for fuld damp

Den beskidte valgkamp kører for fuld damp

Læserbrev

Af Jonas Brandt

Kandidat for Konservative Strandhøj 22

Kyndby Huse

Ved næste kommunevalg er der ret afgørende for oppositionen at vælte borgmesteren af pinden! Hvis hun får en periode mere bliver hun nemlig ret svær at komme udenom også for fremtiden.

Mon ikke oppositionen har det lidt a la “denne gang, eller aldrig”.

For os på 60+ er det selvfølgelig ingen problem ved sædvanlig “valgflæsk” – det er jo ikke kun en gammel dansk tradition, men desuden oftest nemt at afsløre. Valgflæsk må så være OK, med er det også nødvendig at herudover også lyve ?

Det var vist nok borgmesterkandidaten fru M der kom først på banen ved at udskamme en stakkels elev i Jægerspris skole i forbindelse med ellers hyggelige fastelavn. Nu har så åbenbart alle borgmesterkandidater fra oppositionen rottet sig sammen for et endeligt blodigt opgør med tiden som socialdemokratisk borgmester. Har således noteret at selv spidskandidaten fra Venstre, der ellers må være den absolut bedst egnede, nu heller går efter en borgmesterløn end samfundssind og beskæftigelse.

Men skal vi virkelig behøve trækkes ind i fup og løgn ? Poul Erik Skov Christensen kan vist nok fortælle at der er nogen som starter en løgnhistorie om et 3. spor fra Frederikssund Station – som i vikelighedens verden åbenbart altså ikke kommer. Hvem er det så som kan være så falsk og gemen og planter disse fake-news ??0

Derimod er det ikke løgn, men snarere negativisme når Thomas Hansen mener at serviceafdelingen DSB ønsker sig skulle kunne evne at larme langt mere end mere end over 200 parcelhuse, 200 plæneslåmaskiner, hundredevis med børn, hunde, knallerter etc. Det lyder godt nok utroligt men kan selvfølgelig ikke afvises.

Derimod er man på helt galt spor hvis man ikke fundet ud af at “vægtige grunde” kan indefatte parcelhuse, men derimod havneanlæg, forsvarsanlæg og offentlig transport. Så den side af sagen er altså derimod klokkeklar.

Andre artikler fra denne uge