DEBAT: Vores bedsteforældre skal have valgfrihed og værdig pleje

DEBAT: Vores bedsteforældre skal have valgfrihed og værdig pleje

LÆSERBREV
Af Af byrådskandidater Signe Sysse Grünfeld-Bierre og Hans Andersen (V)

 

Venstre ønsker, at vores bedsteforældre oplever en værdig og respektfuld pleje og omsorg med en høj grad af valgfrihed. Ældre mennesker er forskellige, og vi ønsker at øge valgfriheden, så det bliver lettere at opfylde vores individuelle behov.
Venstre vil arbejde for, at flere ældre med behov for hjælp får et nemmere frit valg. Det er ikke afgørende for Venstre, om de ældre får hjælp fra privat eller kommunalt plejepersonale. Men vi skal forbedre informationen om det frie valg, så medbestemmelse over eget liv kan fortsætte, selvom behovet for hjælp er blevet større.
Valgfriheden kan vi også øge i forhold til madservice. Vi kunne give mennesker mulighed for at få leveret maden direkte fra for eksempel Meny. Det vil både komme de ældres maver og det lokale erhvervsliv til gode.
Venstre har tillid til, at ældre mennesker med behov for pleje fortsat selv kan bestemme, hvem de ønsker hjælp af, og det valg skal vi gøre nemmere.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »