DEBAT: Vi er tilfredse med budgetaftalen

DEBAT: Vi er tilfredse med budgetaftalen

Af Tom Lysgaard
Borgmesterkandidat Borgernes Liste
Medlem af byrådet, Vækstudvalget, og Fritidsudvalget

 

 

Borgernes Liste (BL) kan konstatere at S og V skændes over den nye budgetaftale.
Vi er ualmindeligt glade for den aftale, som er indgået. Midt i al forvirringen om ideologiske signaler fra S og V, er det lykkedes BL, at få flere af vores sager gennemført i samarbejde med SF, og C.
Borgernes Liste står nu her få måneder før valget i en situation, hvor vi får gennemført mere og mere af vores politik. Jo mere S, og V skændes, jo bedre for os.
Vi får følgende sat i værk. Idrætsbyen gøres færdig i etaper, og så længe der er råd. En svømmehal (inklusive vand) og en Idrætsby (inklusive fodboldbaner). En cykelsti (inklusive asfalt) til Kulhuse.
Et idrætscenter i Jægerspris, som nu for alvor får vinger.
Ud over det fik vi fuld medlemskab af Fishing Zealand, som for alvor kan løfte turismen i Hornsherred, samt Klimakommune+ ordningen.
Nu har BL fået sat skub i vores idrætsliv, og på erhvervsområdet. Næste step for os, er vores kerneområder børn, unge og ældre. Vores kandidater står klar til et opgør på det område, som også er præget af splid og bureaukrati. I den kommende valgperiode satser vi mere på det, og vi vil komme med initiativer på det område.
Med budgetaftalen lægger vi op til kortere skoledage, og en indsats på vores skoletoiletter inklusive adfærdsændringer.
Borgernes Liste stiller også op til regionen, i samarbejde med andre lokallister i Nordsjælland, så vi sammen kan
løfte vores lokalområder.
Borgernes Liste er lokalt forankret, og arbejder for konkrete løsninger.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »