DEBAT: S vil centralisere

DEBAT: S vil centralisere

LÆSERBREV
Af Tom Lysgaard
Borgmesterkandidat Borgernes Liste

 

Ved det nyligt indgåede budgetforlig, hvor S forhandlede lige til det sidste, lykkedes det S og SF at få listet en aftale om Fioma grunden ind i budgettet.
Efterfølgende løber S fra aftalen, og påpeger at Idrætsbyen er for dyr. Imens står vi med Fioma grunden tilbage, som S jo fik ind i budgetforløbet.
I Hornsherred står vi med ønsker om eksempelvis et Idrætscenter i Jægerspris, men vi blev mødt af hånlig latter fra S og C under debatten i TV2 Lorry, hvor jeg fremlagde synspunktet.
S og C vil ikke give den nødvendige opbakning. I stedet ønsker man at bygge et Kulturpalads ved Fioma.
Lad os være helt ærlige her. Kommer der et flertal, hvor Borgernes Liste får de afgørende mandater, så vil vi lave Fioma projektet om til et rent boligprojekt, og ikke andet.
Det vil frigive millioner, som så efterfølgende kan anvendes på de projekter, som vi mener er mere nødvendige i Hornsherred.
Vi ønsker ikke at få yderligere prestigeprojekter på Fioma grunden. Vi skal ikke bygge flere siloer, og vi har i forvejen alt for mange kommunale kvadratmetre.
Det nye Hovedbibliotek/Borgernes hus projektet har været en dødssejler lige siden det startede op, og tiden løber fra projektet.
Hornsherred bliver svigtet af S og SF´s drømme om Fioma biblioteket.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »