DEBAT: Få så de diger op – alt andet er van(d)vittigt!

DEBAT: Få så de diger op – alt andet er van(d)vittigt!

LÆSERBREV
Af Tobias Weische
Byrådskandidat i Frederikssund
Dansk Folkeparti

 

 

Så skete det igen. Endnu en gang måtte man lukke Kronprins Frederiks Bro, som forbinder Frederikssund Kommune. Den der krydser fjorden og forbinder Hornsherred med Frederikssund by.
Det er desværre ikke den første storm, som ud over at hærge og ødelægge folks huse, grunde, kældre samt en masse af mine valgplakater også har skabt en stormflod og (igen, igen) lukket broen grundet de stigende vandmasser, der efter stormen bliver presset ind i fjorden.
Det er simpelthen for galt, at borgere kl. 21:00 en søndag aften ikke kan komme hjem, eller mandag morgen skal være bekymret for, om de kan komme på arbejde uden at skulle ned over Roskilde og ud på en omvej der ud over at lægge mange kilometer også lægger en massiv ekstra rejsetid oveni.
Det er ikke holdbart, at man ikke kan krydse broen, når vejret ikke giver mulighed for det.
Det er altafgørende, at den bro fungerer – dag og nat og at man kan krydse den uanset vind og vejr.
Men for at komme til konklusionen, så er den egentlig ikke længere end,at de diger skal op og det kan kun gå for langsomt.
Den bro skal kunne krydses og må ikke blive lukket på grund af vand.

Andre artikler fra denne uge

Tre forbud på stribe


Læserbrev Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3

Læs mere »

Julemarked i Kulhuse


KULHUSE: Lørdag den 2. december fyldes Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med alskens boder med skønne jule- og adventsgaver, juledekorationer, kranse,

Læs mere »