DEBAT: Brostenene på Selsøvej i Skibby

DEBAT: Brostenene på Selsøvej i Skibby

LÆSERBREV
Af Dan Hoffgaard – Borgernes Liste
Fagerholtvej 4A, 4050 Skibby

Onsdag den 31 januar var jeg til byrådsmøde, hvor jeg i borgernes spørgetid spurgte ind Brostensbelægningen på Selsøvej i Skibby. Borgerne har nu måtte døje med en ulidelig støj og larm i mere end 10 år. Husene er begyndt at slå revner, men Kommunen er tilsyneladende ligeglade. I referatet fra Byrådsmødet kalder de mig Dan Hoffmann i stedet for Dan Hoffgaard, men pyt det kan jeg leve med, hvis det bare er korrekt næste gang.

Citat fra referatet:
Dan Hoffmann spurgte om, hvornår brostenene på Selsøvej bliver fjernet?

Formand for Teknisk Udvalg Tina Tving Stauning (A) svarede, at hun kender til strækningen, og at det er som led i fartdæmpende foranstaltning at brostenene er lagt ned.
Hvis der er nye oplysninger i forhold til sagen, opfordrede hun Dan Hoffmann til at rette henvendelse til administrationen.
citat slut.

Kommunen har tilsyneladende intet fattet overhovedet. Så herefter må jeg så rette henvendelse til administrationen, ikke fordi at jeg tror, det hjælper, men det ser jeg mig nødsaget til, inden vi tager TV Lorry med på sagen.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »