DEBAT: Borgernes Liste stemmer nej til busbestillingen

DEBAT: Borgernes Liste stemmer nej til busbestillingen

LÆSERBREV
Af Dan Hoffgaard
Fagerholtvej 4A, Ferslev, 4050 Skibby

 

 

Borgernes Liste stemmer nej til busbestilling. På Byrådsmødet onsdag den 26. april agter Borgernes Liste at stemme nej til busbestillingen – 2018 (gældende fra 10 december 2017)
Set med Borgernes Listes øjne har Teknisk Forvaltning ikke formået at fremkomme med ordentlige løsninger til en bedring af diverse problemer på Hornsherred. Rute 317 har mistet rigtig mange passagerer, hvilket Teknisk Forvaltning er vidende om.
Alligevel agter man ikke at ændre den, så der vil kunne komme flere passagerer på ruten. (Vi har løsningen, og samtidig hjælpes Gerlev-borgerne) Korrespondance med 315/230R i Lyngerup om aftenen har man heller ingen løsning på. (Vi har løsningen).
Rute 319 agter man dog – på opfordring – at integrere i rute 315 så kan spares lidt. Men desværre vil Teknisk Forvaltning slå de to ruter sammen på en helt forkert måde. (Vi har løsningen som samtidig løser flere andre problemer.)
Hornsherred vest har ingen busser efter kl. 18:00 i weekenden – Det er bare helt uacceptabelt.
Forslaget udarbejdet af undertegnede – som er kendt af Teknisk Forvaltning – vil kunne løse rigtig mange af de problemer der er på Hornsherred. Men synd at Teknisk Udvalg i Vores Kommune bare ikke kan gennemskue det.
Kære Teknisk Forvaltning: Det her – det er bare ikke godt nok.
Frederikssund Kommune: Get Moving

Andre artikler fra denne uge